Over te nemen in Pelt: volledig ingericht schoonheidsinstituut

Mooi en hedendaags ingericht schoonheidsinstituut over te nemen in het noorden van de Provincie Limburg in Pelt niet ver van de Nederlandse grens.

Dit schoonheidsinstituut bestaat reeds 10 jaar en biedt een breed gamma diensten aan, bestaande uit: gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en massages, ontharen/harsen, handverzorging, voetverzorging, make-up en advies.

Prima ligging op een drukke hoofdstraat met parkeergelegenheid vlakbij.

Het instituut is voorzien van alle benodigde apparaten en installaties. Bijkomende investeringen zijn in het huidige concept niet nodig in de eerstkomende jaren. 

Het handelspand bestaat uit een een open winkel/onthaal met 1 ingerichte nagelstudio (behandeltafel met ingebouwde afzuiging) met mogelijkheid tot het installeren van een 2de nagelstudio. Verder zijn er 2 afzonderlijke behandelruimtes, waarvan 1 volledig ingericht, een ruime keuken, een ruime badkamer en een toilet met een kleine berging. Alles is perfect in orde .

Het handelspand leent zich tot verschillende doeleinden en uitbreiding van het instituut tot een praktijk met meerdere zelfstandige nagelstylistes en schoonheidsspecialistes is zeker een optie.

De overname betreft een overname van handelsfonds met voorraad + interieur + bestaande clientèleportefeuille : meteen te starten dus.

De huidige eigenaar is bereid om gedurende de eerste maand de nieuwe eigenaar te begeleiden. De huurprijs voor het handelspand is €750 /maand

contact: barbara@multiplechoice.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *