Nieuw Concept koffiebar te koop. Lier

Prachtig nieuw concept koffiebar met zeer goed rendement over te nemen in Lier

Deze mooie trendy zaak is gelegen op een goede locatie op 300m van de Grote Markt en 200 m van het ziekenhuis en de omliggende scholen van deze gemeente en heeft ruime parkeergelegenheid in de directe nabijheid. 

Deze TOP-zaak kan omschreven worden als de beste koffie- en theebar in de gemeente met een ruim en uitzonderlijk assortiment aan kwalitatieve koffie en thee, aangevuld met een uitgebreide selectie aan ‘speciale koffie’s, ontbijt en lunch, taart, verse soep en veel hippe warme en koude drankjes .

Zij scoort zeer hoog op Tripadvisor en vergelijkbare ‘review’-sites en kan rekenen op een groot en trouw aantal volgers op Social Media.

De zaak is sfeervol ingericht naar de laatste nieuwe trends en heeft een interieur met materialen die een aangename en een ontspannen sfeer creëren . 

Zij bestaat uit een fraaie verbruikzaal met mooie toog en een keuken. Er is ook een in-het-oog-springend terras aan de voorzijde. De zaak is zeer functioneel ingericht met apparatuur van hoge kwaliteit. Er zijn geen extra investeringskosten gezien alle apparatuur nieuw ofwel goed onderhouden is.

Er is een apart toilet en stockageruimte voorzien.

Het pand wordt verhuurd als zijnde handelspand. Maandelijkse huurprijs is 1860 € geïndexeerd.

Momenteel is de zaak een pure dagzaak, gesloten op zondag,  maar met uitbreidingsmogelijkheden in verschillende richtingen: uitbreiding huidig aanbod, conceptstore,…

De zaak kan zeer mooie omzet- en winstcijfers voorleggen.

Kortom: Deze prachtige zaak heeft zeer veel potentieel op deze locatie en MOET echt gezien worden. Het pand ligt bovendien op winkel/wandel-routes.

Ideaal profiel overnemers: Gemotiveerd koppel die carrière wensen te maken in de daghoreca.

Meehelpen opstarten mogelijk – Opleiding inbegrepen.

Indien u interesse heeft in deze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.  Wij staan u graag te woord en denken graag mee over de financiering en haalbaarheid van uw project op deze locatie.

Verdere inlichtingen geven wij graag tijdens een persoonlijk onderhoud en na ondertekening van de gebruikelijke vertrouwelijkheidsverklaring.

contact: barbara@multiplechoice.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *