Frituur – Te koop

TOP-Frituur over te nemen Noordoost Limburg

Deze frituur is in zijn gemeente en omstreken DE referentie van de authentieke Belgische friet, het artisanale stoofvlees, goulash en vidé. Naast de frieten en de gebruikelijke frituursnacks, de verse hamburgers en trendy koude belegde broodjes staan er ook een aantal extra specialiteiten op de kaart zoals schotels, pasta’s en salades.

Deze rendabele zaak heeft tal van troeven die dit een zeer interessante overname maken:

  • Zeer goede locatie – gemakkelijk bereikbaar en gratis parking
  • Bewezen hoge omzet en hoge winst
  • Vast cliënteel
  • Recent vernieuwd – naar de laatste nieuwe trends ingericht.
  • Online Bestelsysteem


Bestaande uit een modern en functioneel ingerichte verbruiksruimte voor 45 personen, mooie koeltoog, automatische (transfer) en recente Perfecta-friteuse.

Professionele keuken met hoogstaande apparatuur en ruime stockage met inloop-koeling en inloop-diepvries. Aparte ingang voor leveranciers.

Terras aan de zaak voor 32 personen, mooi verzorgde tuin met kinderspeeltuin. Er zijn geen extra investeringskosten gezien alle apparatuur nieuw ofwel goed onderhouden is.

Deze zaak beschikt tevens over een aparte 2de verkoopsruimte met aparte ingang (maar gemeenschappelijke keuken) waardoor er mogelijkheid is om een extra activiteit te introduceren: traiteur in combinatie met eetgelegenheid , pizzeria, Chinese (of Aziatische) specialiteiten, Sushi, …

Het handelspand bestaat uit 2 panden die over de volledige oppervlakte van de benedenverdieping samengevoegd zijn tot 1 handelspand. Op de bovenverdieping zijn 2 appartementen die samen gebruikt kunnen worden of waarvan 1 appartement apart verhuurd kan worden.

De transactie betreft overname handelsfonds (eenmanszaak) en de verkopers wensen tevens het pand te verkopen. Een huurkoop is eventueel bespreekbaar.

Meehelpen opstarten mogelijk – Opleiding inbegrepen.

Momenteel is deze zaak 2 dagen per week gesloten.

Deze zaak heeft uitbreidingsmogelijkheden in verschillende richtingen: openen tijdens de middaguren, uitbreiding huidig aanbod dmv het introduceren van een extra activiteit.

Ideaal profiel overnemers: Gemotiveerd koppel die carrière wensen te maken in de horeca.

Deze zeer mooie en goed onderhouden kindvriendelijke zaak is absoluut het bezichtigen waard. Biedt een mooie financiële zekerheid.

Een ideale opportuniteit voor wie een goeddraaiende horecazaak wenst uit te baten. 

Indien u interesse heeft in deze handelszaak met pand, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.  Wij staan u graag te woord en denken graag mee over de haalbaarheid van uw project op deze locatie.

Prijs is bespreekbaar naargelang de specifieke wensen van de overnemer/koper.

Hogere prijsklasse.

Contact: barbara@multiplechoice.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *